Viktigt med bra inomhusluft

Du vet väl att en vuxen människa andas ungefär 25 kilo eller 20 000 liter luft om dagen? Eller att vi svenskar tillbringar 90 procent av vår tid inomhus? Därför är det så viktigt för oss med ren och frisk inomhusluft, både hemma och på våra arbetsplatser.

Med EKOion får du ren luft och en stor andel av de förorenande partiklarna oskadliggörs. EKOion har utvecklat nya produkter för modern jonisering som härmar naturen och ger oss renande luft inomhus, helt utan att det bildas ozon.

För tyvärr är det inte en självklarhet att miljön vi vistas i har ren luft. Det finns många arbetsplatser där byggmaterial, möbler, rengöringsmedel och kontorsmaskiner avger ämnen som förorenar luften. Bland det som orsakar värst föroreningar är våra datorskärmar. Dessutom avger vi själva koldioxid och mikropartiklar som våra kollegor tvingas andas in.

Även arbetsmiljöer som sjukhus, vänthallar, bilhallar, soprum och olika industrier har stort behov av luftrening, inte bara för att få bort mikropartiklar, utan även dålig lukt, föroreningar och bakterier. Dessa klarar inte vanliga ventilationssystem att få bort.

Se våra produkter här >>